Tennis-ABŞ Cümə günü açıq oyun sifarişi



ABŞ -ın beşinci günündə əsas şou meydançalarında oyun qaydası. Cümə günü açıqdır (oyun 1500 GMT/11 AM ET -də göstərilmədiyi təqdirdə başlayır, prefiks sayı əkin deməkdir): ARTHUR ASHE STADIUM (1600 GMT/12 PM ET)

18-VictoriaAzarenka (Belarusiya) v 9-GarbineMuguruza (İspaniya) Carlos Alcaraz (İspaniya)-3-Stefanos Tsitsipas (Yunanıstan)

tapılan palıd adası xəzinəsi idi

Leylah Fernandez (Kanada)-3-NaomiOsaka (Yaponiya) 5-Andrey Rublev (Rusiya)-Frances Tiafoe (ABŞ)



LOUIS ARMSTRONG STADIUM 19-ElenaRybakina (Qazaxıstan)-12-Simona Halep (Rumıniya)

Pablo Andujar (İspaniya)-2-Daniil Medvedev (Rusiya) 16-Angelik Kerber (Almaniya)-Sloan Stefens (ABŞ)

18-RobertoBautista Agut (İspaniya) v 12-FelixAuger-Aliassime (Kanada) 26-DanielleCollins (ABŞ) v 2-ArynaSabalenka (Belarusiya) (Bengaluruda Anuron Kumar Mitra tərəfindən tərtib edilmişdir)

titana hücumun yeni mövsümü

(Bu hekayə Top News heyəti tərəfindən redaktə edilməmişdir və sindikatlaşdırılmış bir yemdən avtomatik olaraq yaradılmışdır.)