REUTERS İDMAN CƏDVƏLİ 18:30. GMT/14:30 ET



Saat 14: 30 -a olan Reuters mətn xidməti üçün ən yaxşı idman hekayələri və qarşıdakı əhatə planları. ET/18:30 GMT. Xəbərlərin və hadisələrin tam cədvəli üçün Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning redaktor təqvimimizə və ya Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar-a daxil olun. TOP HEKAYƏLƏR



BASEBALL-MLB-ROUNDUP MLB yekunlaşması: Nəhənglər Braves üzərində vəhşi 11-inning qələbəsi qazanırlar.

Kevin Gausman, San Francisconun ehtiyat oyunçular skamyasındakı oyunçuları tükəndiyi üçün çimdik vurdu, Nəhənglər qonaq Atlanta Braves 6-5-ə qalib gəldikləri üçün Cümə gecəsi 11. atışda bir qurbanlıq milçəyi qaldırdı. TENİS-DAVİSKUP



Tennis-Yeniyetmə Ostapenkov, Davis Kubokunda Schwartzman-ı məğlub etdi Belarusiyalı Daniil Ostapenkov, əvvəllər peşəkar səviyyədə oynamayan gənc oyunçu, Dünya Kuboku I qrupu Davis Kuboku matçında 15 nömrəli dünya çempionu Diego Schwartzmanı 6-4 6-3 məğlub etdi.

ICEHOCKEY-NHL-NYI-CHARA-CONTRACT Islanders D Zdeno Chara ilə bir illik müqavilə imzaladı



Müdafiəçi Zdeno Chara, 2021-22-ci illərdə 24-cü NHL mövsümünə qayıdır və şənbə günü New York Islanders ilə bir illik müqavilə bağlayır. CRICKET-ODI-PAK-NZ

Kriket-Pakistan böhranın öhdəsindən gələcəyini söylədi PCZ rəisi, NZ turu çəkildikdən sonra Yeni Zelandiyanın Pakistan kriket turnesindən çəkilmə qərarı 'uğursuz bir ssenari' yaratdı, ancaq ev sahibləri bu cür böhranları necə aradan qaldıracağını bilirlər. İdarə heyəti Ramiz Raca şənbə günü bildirib.

GƏLƏCƏK BASEBOL

BASEBALL-MLB-CIN-LAD/ (PIX) Beysbol-MLB-Cincinnati Reds-Los Angeles Dodgers

2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio 18 Sentyabr 14:10 ET / 18:10 GMT

BASEBALL-MLB-TOR-MIN/ (PIX) Beysbol-MLB-Toronto Blue Jays-Minnesota Əkizləri

2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Rogers Center, Toronto, Ontario 18 Sentyabr 15:07 ET / 19:07 GMT

BASEBALL-MLB-WAS-COL/ (PIX) Beysbol-MLB-Washington Nationals-Colorado Rockies

2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Nationals Park, Vaşinqton, Kolumbiya Bölgəsi 18 Sentyabr 16:05 ET / 20:05 GMT

BASEBALL-MLB-TB-DET/ (PIX) Beysbol-MLB-Tampa Bay Rays v Detroit Tigers

2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Tropicana Field, St. Petersburg, Florida 18 Sentyabr 16:10 ET / 20:10 GMT

BASEBALL-MLB-MIA-PIT/ (PIX) Beysbol-MLB-Miami Marlins v Pittsburgh Pirates

növbəti mövsüm tək

2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - kreditDepot park, Miami, Florida 18 Sentyabr 18:10 ET / 22:10 GMT

BASEBALL -MLB -TEX -CHW/ (PIX) Beysbol - MLB - Texas Rangers v Chicago White Sox 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Globe Life Field, Arlington, Texas

18 Sentyabr 19:05 ET / 23:05 GMT BASEBALL-MLB-KC-SEA / (PIX)

Beysbol - MLB - Kansas City Royals - Seattle Mariners 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Ewing M. Kauffman Stadionu, Kanzas Siti, Missuri

18 Sep 19:10 ET / 23:10 GMT Baseball-MLB-HOU-Ari / (PIX)

Beysbol - MLB - Houston Astros v Arizona Diamondbacks 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Minute Maid Park, Houston, Texas

18 Sentyabr 19:10 ET / 23:10 GMT BASEBALL-MLB-STL-SD / (PIX)

Beysbol - MLB - St Louis Cardinals v San Diego Padres 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Busch Stadionu, St Louis, Missouri

18 Sep 19:15 ET / 23:15 GMT Baseball-MLB-HONEY dilli / (PIX)

Beysbol - MLB - Milwaukee Brewers - Chicago Cubs 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - American Family Field, Milwaukee, Wisconsin

18 Sentyabr 19:15 ET / 23:15 GMT BASEBALL-MLB-NYM-PHI / (PIX)

Beysbol - MLB - New York Mets - Philadelphia Phillies 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Citi Field, Flushing, New York

18 Sep 19:15 ET / 23:15 GMT Baseball-MLB-SF-ATL / (PIX)

Beysbol - MLB - San Francisco Giants v Atlanta Braves 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Oracle Park, San Francisco, Kaliforniya

19 Sentyabr 21:05 ET / 01:05 GMT BASEBALL-MLB-LAA-OAK / (PIX)

Beysbol - MLB - Los Angeles Angels - Oakland Atletizm 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Anaheimin Angel Stadionu, Anaheim, Kaliforniya

19 Sentyabr 21:07 ET / 01:07 GMT BASEBALL-MLB-NYY-CLE / (PIX)

Beysbol - MLB - New York Yankees v Cleveland Indians 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Yankee Stadionu, New York City, New York

19 Sentyabr 13:05 ET / 17:05 GMT BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX)

Beysbol - MLB - Washington Nationals - Colorado Rockies 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Milli Park, Vaşinqton, Kolumbiya Bölgəsi

Sep 19 13:05 ET / 17:05 GMT Baseball-MLB-Tor-NIM / (PIX)

Beysbol - MLB - Toronto Blue Jays - Minnesota Əkizləri 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Rogers Center, Toronto, Ontario

19 Sentyabr 13:07 ET / 17:07 GMT BASEBALL-MLB-BOS-BAL / (PIX)

Beysbol - MLB - Boston Red Sox v Baltimore Orioles 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Fenway Park, Boston, Massachusetts

Sep 19 13:10 ET / 17:10 GMT Baseball-MLB-DİN-Pit / (PIX)

Beysbol - MLB - Miami Marlins v Pittsburgh Pirates 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - kreditDepot park, Miami, Florida

19 Sentyabr 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-CIN-LAD / (PIX)

Beysbol - MLB - Cincinnati Reds - Los Angeles Dodgers 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio

19 Sentyabr 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-TB-DET / (PIX)

Beysbol - MLB - Tampa Bay Rays v Detroit Tigers 2021 MLB Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Tropicana Field, Sankt -Peterburq, Florida

19 Sentyabr 13:10 ET / 17:10 GMT

SOCCER -ITALY -USS -ATT / REPORT Futbol - İtaliya - A Seriya - Salernitana v Atalanta

Salernitana, Serie A turunda 'Atalanta' ilə qarşılaşacaq. 18 Sentyabr 14:45 ET / 18:45 GMT

SOCCER-USA-ATL-DCU/ (PIX) Soccer-MLS-Atlanta United FC-D.C. United

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Mercedes -Benz Stadionu, Atlanta, Corciya 18 Sentyabr 15:30 ET / 19:30 GMT

SOCCER-BRAZIL-AMN-REC/REPORT (PIX) Soccer Football-Brasileiro Championship-Atletico Mineiro v Sport Recife

Futbol Futbolu - Brasileiro Çempionatı - Atletico Mineiro v Sport Recife - Estadio Mineirao, Belo Horizonte, Braziliya 18 Sentyabr 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-USA-NER-COL/ (PIX) Soccer-MLS-New England Revolution v Columbus Crew Crew SC

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Gillette Stadium, Foxborough, Massachusetts 18 Sentyabr 19:00 ET / 23:00 GMT

SOCCER-USA-CIN-NYC/ (PIX) Soccer-MLS-FC Cincinnati v New York City FC

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - TQL Stadionu, Cincinnati, Ohayo 18 Sentyabr 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-TFC-NSC/ (PIX) Soccer-MLS-Toronto FC-Nashville SC

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - BMO Field, Toronto, Ontario 18 Sentyabr 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-ATX-SJE/ (PIX) Soccer-MLS-Austin FC-San Jose Earthquakes

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Q2 Stadionu, Austin, Texas 19 Sentyabr 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-MIN-LAG/ (PIX) Soccer-MLS-Minnesota United FC-Los Angeles Galaxy

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Allianz Field, Saint Paul, Minnesota 19 Sentyabr 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-HOU-DAL/ (PIX) Soccer-MLS-Houston Dynamo-FC Dallas

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - BBVA Stadionu, Hyuston, Texas 19 Sentyabr 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-USA-RSL-SEA/ (PIX) Soccer-MLS-Real Salt Lake v Seattle Sounders FC

2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Rio Tinto Stadionu, Sandy, Utah 19 Sentyabr 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER -FRANCE -NCE -AMO / REPORT (PIX) Soccer - France - Ligue 1 - Nice v Monaco

Liqa 1 -də gözəl ev sahibi Monako 19 Sentyabr 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER -SPAIN -FCB -GCF/PREVIEW (TV) Futbol - İspaniya - LaLiga - Barselona mətbuat konfransı və məşq

'Barselona', 'Bayern Münhen' ə 3-0 məğlub olduqdan sonra geri dönmək istəyərkən, 'Getafe' ilə LaLiga matçına hazırlaşır. 19 Sentyabr 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -BRH -LEI/REPORT (PIX) Soccer - England - Premier League - Brighton & Hove Albion - Leicester City

'Brayton' Premyer Liqada 'Lester' lə qarşılaşacaq. 19 Sentyabr 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -WHU -MUN/REPORT (PIX) Soccer - England - Premier League - West Ham United - Manchester United

sevgi həyəcanı 2 mövsüm buraxılış tarixi

İngiltərə Premyer Liqasında 'Vest Hem Yunayted' 'Mançester Yunayted' lə qarşılaşacaq. 19 Sentyabr 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -TOT -CHE/REPORT (PIX) Soccer - England - Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea

İngiltərə Premyer Liqasında 'Tottenhem' 'Çelsi' ilə qarşılaşıb. 19 Sent 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-ALMANYA-DOR-UNB / REPORT (PIX) (TV)

Futbol - Almaniya - Bundesliqa - Borussiya Dortmund v Union Berlin Borussiya Dortmund Almaniya Bundesliqasında Union Berlin ilə oynayır.

19 Sent 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-ITALY-HEL-ROM / REPORT (PIX)

Futbol - İtaliya - Seriya A - Seriya A - Hellas Verona - AS Roma Hellas Verona, A Seriyasında AS Roma ilə qarşılaşacaq. Digər oyunları bazar günü tamamlayacağıq.

Sep 19 12:00 ET / 16:00 GMT Soccer-USA-MTL-Chi / (PIX)

Futbol - MLS - CF Montreal v Chicago Fire 2021 MLS Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Stade Saputo, Montreal, Kvebek

19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT FUTBOL

FUTBOL-NFL-CAR-NO/ (PIX) Futbolu-NFL-Carolina Panthers v New Orleans Saints

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Bank of America Stadionu, Charlotte, Şimali Karolina, 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-CLE-HOU/ (PIX) Futbolu-NFL-Cleveland Browns-Houston Texans

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - FirstEnergy Stadium, Cleveland, Ohio 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-JAC-DEN/ (PIX) Futbolu-NFL-Jacksonville Jaguars v Denver Broncos

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - TIAA Bank Field, Jacksonville, Florida 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-PIT-OAK/ (PIX) Futbolu-NFL-Pittsburgh Steelers-Las Vegas Raiders

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Heinz Field, Pittsburgh, Pennsylvania 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-PHI-SF/ (PIX) Futbolu-NFL-Philadelphia Eagles-San Francisco 49ers

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Lincoln Financial Field, Philadelphia, Pennsylvania 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-IND-LAR/ (PIX) Futbolu-NFL-Indianapolis Colts-Los Angeles Rams

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Lucas Oil Stadium, Indianapolis, Indiana 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-MIA-BUF/ (PIX) Futbolu-NFL-Miami Dolphins-Buffalo Bills

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Hard Rock Stadionu, Miami Gardens, Florida 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-NYJ-NEP/ (PIX) Futbolu-NFL-New York Jets-New England Patriots

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - MetLife Stadionu, Şərqi Rezerford, Nyu Cersi 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOL-NFL-CHI-CIN/ (PIX) Futbolu-NFL-Chicago Bears-Cincinnati Bengals

2021-2022 NFL Mövsümü (Daimi Mövsüm) - Soldier Field, Chicago, Illinois 19 Sentyabr 13:00 ET / 17:00 GMT

MOTOSİKLED MOTOR-MOTOGP-SANMARINO/ (PIX) (TV)

Motosiklet - MotoGP - San Marino Qran Prisi İtaliyadakı Misano Dünya Dövrü Marko Simonçelli San Marino Qran Prisinə ev sahibliyi edir.

19 Sentyabr 08:00 ET / 12:00 GMT CYCLING

CYCLING -WORLD/ (PIX) Velosiped sürmə - UCI Road Dünya Çempionatı

Belçikanın Brugge və Leuven şəhərləri UCI Road Dünya Çempionatına ev sahibliyi edir. 19 Sentyabr 08:00 ET / 12:00 GMT

(Bu hekayə Top News heyəti tərəfindən redaktə edilməmişdir və sindikatlaşdırılmış bir yemdən avtomatik olaraq yaradılmışdır.)