Money Heist 5 mövsüm. Bir neçə saat ərzində 1 buraxılış: son dəqiqə yenilikləri əldə edin


Money Heist 5 mövsüm. 1 bu gün (3 sentyabrda) Netflix -də, Vol. 2 dekabr 3 -də yayımlanacaq. Image Credit: Facebook / Money Heist
  • Ölkə:
  • İspaniya

Nəhayət, çoxdan gözlənilən İspan cinayət dramı Money Heist (isp. La casa de Papel) Netflix-ə səhər 09: 00-da (GMT+2) gəlir. Dünyanın harasında olduğunuzdan asılı olaraq, buraxılış vaxtı saat diliminizdə fərqli ola bilər. Fərqli vaxt zonalarında şounun tam axın vaxtını əldə etmək üçün aşağıya fırladın.



Azarkeşlər serialdan çox həyəcanlanırlar.Money Heist 5. Mövsüm Cild 1 bu gün (3 sentyabrda) Netflix -də, Vol. 2 dekabr 3 -də yayımlanacaq. Beşinci sezonun ümumi bölümlərinin sayı 10 -dur. Serial İspaniyanın Madrid şəhərində çəkilib. 3 və 4 -cü hissələrin əhəmiyyətli hissələri Panama, Tayland və İtaliyada (Florensiya) da çəkildi. Money Heist 5 Mövsümü ilə sona çatacaq.

Money Heist 5. Mövsümün rəsmi konsepsiyası





Şəbəkə İspaniya Bankında 100 saatdan çox bağlanıb. Lissabonu xilas etməyi bacardılar, ancaq özlərindən birini itirdikdən sonra ən qaranlıq anı onların üstündədir. Professor Sierra tərəfindən tutuldu və ilk dəfə bir qaçış planı yoxdur. Başqa bir şeyin səhv getməyəcəyi göründüyü zaman, qarşılaşdıqları hər şeydən daha güclü bir düşmən səhnəyə çıxır: ordu. Tarixin ən böyük soyğunçuluğunun sonu yaxınlaşır və soyğunçuluqla başlayan şey müharibəyə çevriləcək.

qaldığınız yerin xülasəsinə baxın.



boruto bitməsi

La Casa de Papel / Money Heist Part 5 Vol 1 -in 12 saatda premyerası! İşdən çıxdığımız yerin xülasəsi. pic.twitter.com/5lfCbSIsST

- Netflix (@netflix) 2 sentyabr 2021

Money Heist-in spin-off seriyası olacaqmı?

İzləyicilər əvvəllər Money Heist-in spin-off seriyasına işarə edirdilər. Ancaq hazırda bu barədə heç bir təsdiq yoxdur. Bundan başqa, Javier Gómez Santander bu yaxınlarda spin-off etməyəcəyini açıqladı.

Money Heist 5 -ci Mövsümün süjeti, serialın nəticəsinin qarışmaması üçün gizli saxlanılır. Ancaq Javier Gomez Marca Claro'ya 'Xeyr, serialın çox yaxşı bitəcəyini düşünürəm, bu beşinci mövsüm çox yaxşıdır' dedi.

titan 135 hücum tarixi buraxılış tarixi

'Davamlılıq haqqında heç düşünmürəm, bunu da istisna etmək olmaz, reallıq budur, amma indi yoruldum, səni çox sıxan bir serialdır. Bitən üfüq zehni cəhətdən mənim üçün çox yaxşıdır. İndi fikirləşmək məcburiyyətindəsəm, sonra ayrılacağımı söyləyirəm, 'bunu özün et' deyirəm.

Money Heist 5 Mövsümü üçün Tam Çıxış Vaxt Cədvəli hissə 1

Pasifik Standart Vaxtı - 12:00 AM (GMT -7)

Dağ Standart Saatı - 01:00 AM (GMT -6)

Mərkəzi Standart Saat - 02:00 (GMT -5)

Şərq Yaz Saatı - 03:00 (GMT -4)

qalxan qəhrəmanın yüksəlişi 2 sezon buraxılış tarixi

Braziliya Standart Saatı - 04:00 (GMT -3)

İngilis Yaz Saatı - 08:00 AM (GMT +1)

həbs cəzası 5 mövsüm buraxılış tarixi

Mərkəzi Avropa Yaz Saatı - 09:00 (GMT+2)

Şərqi Avropa Yaz Saatı - 10:00 AM (GMT+3)

Hindistan Standart Saatı - 13:30 PM (GMT+5:30)

Filippin Saatı (PHT) - 15:00 (GMT+8: 00)

Yaponiya Standart Saatı - 16:00 PM (GMT+9)

Avstraliya Şərq Saatı - 18:00 PM (GMT+10)

xbox oyun keçid bonusları

Yeni Zelandiya Standart Saatı - 19:00 PM (GMT+11

Money Heist 5 Sezon 1 -ci hissə bir neçə saat sonra yayımlanacaq. Daha çox yeniləmə üçün Ən Yaxşı Xəbərləri izləyin!